2011. április 20., szerda

Cici

Szeretnénk, ha Veróval majd feszengés nélkül tudnánk beszélgetni a szexualitásról. A jó hír, hogy még nem tud beszélni, de az alapokkal már tisztában van. Ha kisfiú jön hozzánk látogatóba, és pisil, Veró alaposan megnézi a kritikus részt, képeskönyvekben a "hol van a kisfiú fütyije?" kérdése a megfelelő helyre mutat.
Mostanában nagyon érdeklődik a melleim iránt, ha felemelem vagy lehajolok, benéz a blúzomba, megvannak-e még. Ha a gyerekmegőrzőben egy anyuka szoptatni kezd, "cici" kiáltásokkal kommentálja. Ott a gondozónő elmagyarázta neki a jelenséget, mert azóta itthon is a cicihez azonnal hozzáfűzi, hogy bébi.

Ez meg egy puszi, Bubuval
Van egy könyve, ami rajzokkal mutatja be a terhességet és a szülést, ezt a részt nagyon szereti, odalapoz és nevet. Kihasználtam az alkalmat, és mikor a 8 hónapos terhes Claudia nálunk volt, elővettem a könyvet, és megmutattam, hogy erről van szó. Pár nap múlva egy nem terhes, csak, khm, nőiesen telt anyuka jött hozzánk vendégségbe. Veró kinyitotta a könyvet a megfelelő helyen, a vendég hasára mutatott, és a jellegzetes kérdő hümmögéssel érdeklődött. Nem győztem szabadkozni :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése