2011. december 12., hétfő

Ovis búcsú

Az óvodában beszélni akart velem Veronika óvónénije, mikor megtudta, hogy elköltözünk. Az egyórás beszélgetésen a jegyzetei alapján adott egy gyönyörű, strukturált visszajelzést arról, hogyan viselkedik, eszik, játszik, mozog, beszél stb. lányom az óvodában. A pontokat velem is megvitatta. Szinte minddel egyetértettem. És észrevette azokat a kis egyensúly-rendellenességeket, amiket eddig csak a Gézengúznál. Nagyon meghatódtam.
Az utolsó napján még egy kis bulit is szerveznek neki a csoportban. Help: illik-e ilyenkor ajándékot adni az óvónőknek? Előre mondom, hogy 7 van, akikből kettővel szoros, hárommal lazább, kettővel semmilyen kapcsolatunk volt (és az egyik férfi).

Aprósüti készül

Az utolsó napokat farigcsáljuk. Dani elutazott Bertinoroba (I), két nap múlva befut a csomagolásexpert Csíkos Nagyapa, Veronika meg beteg. Szurkoljatok, mert csütörtökre jegyünk van Tropical Islandsbe (beltéri trópusi strand az agglomerációban).

2 megjegyzés:

  1. Rendes óvónéni.
    Én tuti vinnék valami kis kedvességet nekik. Akár vmi együtt fabrikáltat vagy rajzokat bekeretezve. Nem tudom ott mi a szokás.

    VálaszTörlés
  2. Egy apró figyelmességnek biztosan örülnek.

    VálaszTörlés