2010. szeptember 14., kedd

Tíz napja Berlinben

Annyira gyorsan és simán ment a berendezkedésünk, hogy alig van kezdet-érzésem, sokkal inkább már élünk. Mit végeztünk az első tíz napban? Főleg és leginkább vásároltunk, bringát, mikrót, eszpresszógépet, ruhákat. Dani visszatért a régi tanszékére, ahol megsüvegelték, és rögtön elkezdett együtt kutatni a főnökével. Sőt, már egy kétnapos budapesti villámlátogatást is lezavart, egyik diákja doktori védésére ugrott haza. Az intéznivalók nagy részével megvagyunk, ez tényleg egy fullextrás ösztöndíj és fullextrás lakás, így nagyon keveset kellett magunknak végezni. Kultúrára, barátokra még nem jutott idő.

Hosszú ősznek nézünk elébe, nagyjából megérkezésünk óta tart a rossz idő, hideg, eső, sár. Néha azért kisüt a nap, ezt használtuk ki egy sétára. Őrült nosztalgiánk van, minden helyről az öt évvel ezelőtti élmények jutnak eszünkbe, emlékekkel terhes a város. A kép a Volkspark Friedrichshainban készült.

3 megjegyzés:

  1. Én is nosztalgiázom, hiszen voltunk ott veletek bimbózó kapcsolatotok idején... Másfél év? Abba nagyon sok program belefér. Megismerkedünk majd Berlin körüli helyekkel is?

    VálaszTörlés
  2. Semmi újdonság, csak tudd, olvaslak. Sziasztok E.

    VálaszTörlés
  3. Egy újabb fotó... készült már?

    VálaszTörlés