2010. október 22., péntek

Szimfonikus rock

Tegnap megkeresett egy 15 éve nem látott csoporttársam, hogy ajánljak neki valami klassz német kosárlabdacsapatot, ahol edzősködhet. Aki ismer, tudja, hogy ez mennyire abszurd. Még azt is a wikipédiáról kellett kipuskáznom, hányan játsszák a kosárlabdát, így elhárítottam a felkérést.

Továbbá: ismét eladósorba kerültem. Huszonegynéhány kollégámmal, és egy 53 éves patinás lappal együtt. Akar valaki egy újságot?

Egy ilyen napot le kellett öblíteni. Erősen ingadoztunk, hogy Gabriela Montero koncertjére menjünk-e, de csak nagyon drága jegyek maradtak, úgyhogy a Prágai Szimfonikus Zenekart választottuk inkább, akik a Konzerthausban rockzenei slágereket játszottak. Deep Purple, Pink Floyd, Queen, kakukktojásnak egy kis Mahler. Ezzel nem lehetett hibázni, tényleg jó is volt nagyon. Hallottátok már a Smoke on the Watert szimfonikus nagyzenekar előadásában? Itt egy kis ízelítő, egy másik koncertről. A mienken Ian Gillan helyett három lány énekelt. Talán látszik, hogy a karmester öreg rockernek öltözött, lobogó inggel és hajjal, míg a zenekar tagjai szmokingot viseltek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése