2011. július 28., csütörtök

Új korszak

Ha gyereked van, akkor minden nap valamit először csinálsz, és valamit utoljára csinálsz. Dani nagy mondását már idéztem, de mindig beigazolódik.
Két napja este Veró kiugrott/kiesett a rácsos ágyból. Nagy baja nem lett, mert "hoppá" megjegyzéssel kiszaladt hozzánk, de ezzel "a gyermeket elzártuk a rácsos ágyba"-paradigma lezárult. Valami véget ért. Hogy ne veszélyeztesse magát, kiszedtünk pár rácsot az ágyból, így ma reggel egy vidám kisember ébresztett minket a saját ágyunkban. Szerencsére háromnegyed 8-kor. Ma először.
Ideje lenne heverőre áttérni, de még nem merem. Míg egyes gyerekeken 10 óra alvás után is megmarad a takaró, Veró folyton brékel, egy éjjel harmincszor vált pozitúrát, végül bekuckózza magát keresztbe és felrakott lábakkal alszik. Tuti leesne. A ti gyereketek leesett már az ágyról?

A fotó nem új, de azóta is gyakran találjuk így

3 megjegyzés:

  1. A gyerekágyak oldalára lehet ám védőlécet venni! Borit is az gátolja meg a legurulástól. Szóval hajrá!

    VálaszTörlés
  2. " Veró folyton brékel" - megtaláltad a legpompásabb kifejezést. Anna szintén ebben a műfajban utazik, ezt a táncot járja egész éjszaka.

    VálaszTörlés
  3. Miska leesett már álmában. Szó nélkül visszaküzdötte magát az ágyra és tovább aludt. Egyébként leesésgátló mellett is esett már le :)

    VálaszTörlés